Pravno obvestilo

Zahvaljujemo se vam za obisk spletne strani družbe Geoplin d.o.o. Ljubljana. Preglednost poslovnih metod in spoštovanje vaše zasebnosti sta zelo pomembna. Zato vas prosimo, da si vzamete čas in preberete to pravno obvestilo.


Avtorske pravice

Vse fotografije, besedila in dokumenti vseh vrst na spletni strani www.geoplin.si, kot tudi sam portal in njegova oblika, so avtorsko zaščiteni. Reprodukcija besedil, dokumentov, tabel, grafov in slik ni dovoljena brez predhodnega pisnega dovoljenja družbe Geoplin d.o.o. Ljubljana.


Varovanje osebnih podatkov

Varovanje zasebnosti je za družbo Geoplin d.o.o. Ljubljana izjemno pomembno, zato bodo vsi morebitni pridobljeni osebni podatki uporabnikov te spletne strani, obdelani v skladu z zakonskimi predpisi.


Omejitev odgovornosti

Podatki in informacije zbrane na tej spletni strani so zbrani in obdelani z največjo skrbnostjo, kljub temu družba Geoplin d.o.o. Ljubljana ne jamči za točnost, popolnost in sodobnost le-teh in iz tega naslova ne sprejema nobene odgovornosti.

Ta spletna stran vključuje tudi povezave do drugih spletnih strani. Na njihovo delovanje družba Geoplin d.o.o. Ljubljana nima nikakršnega vpliva in ne more nadzorovati, ali upoštevajo pogoje o zasebnosti ali ne. Prav tako družba Geoplin d.o.o. Ljubljana nima vpliva na zakonitost in točnost vsebine teh spletnih strani, zato ne sprejema nobene odgovornosti za vsebino drugih spletnih strani.


Sprememba podatkov

Družba Geoplin d.o.o. Ljubljana si bo prizadevala podatke in informacije tekoče posodabljati. Hkrati si pridružuje pravico do spreminjanja vsebine brez predhodnega obvestila. Vse informacije objavljene na spletnih straneh www.geoplin.si so informativnega značaja in za lastnika spletnih strani niso zavezujoče.